Specialisten met passie in procesmanagement, franchiserecht en franchisemanagement

Welkom bij WM Advies

Cliënten van WM Advies geven aan dat zij op wisselende momenten behoefte hebben aan een snel consult, zonder lijvige rapporten. Wij analyseren en kaderen uw bedrijfsprocessen en bieden ondersteuning voor alle managementaspecten. Onze support kan kortstondig zijn, bijvoorbeeld om even met u mee te denken als sparringspartner over vraagstukken die spelen of kritisch meelezen met een beleidsplan. Onze support kan ook langdurig zijn, denk bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe processen om zo een snellere expantie te realiseren met uw huidige team van mensen. Wij gaan discreet om met onze opdrachtgevers, referenties kunt u bij ons opvragen.

Juridisch Advies

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met verschillende juridische conflicten. Zowel binnen als buiten uw bedrijf kunt te maken krijgen met deze conflicten.
Vaak is het zinvol om conflicten voor beide partijen te schikken voordat de zaak voor de rechtbank komt. U kunt bij de rechter meer geld kwijt zijn en uw goede naam kan aangetast worden. 
WM Advies adviseert en helpt u om uw recht te bewijzen. Heeft u advies nodig omtrent huurrecht, fusie en samenwerkingsverbanden, conflict met een klant of opdrachtgever, aandeelhouders of vennoten. WM Advies staat u hierin bij. 

Support Abonnement

Om in te springen op deze groeiende wens aan snelle en tijdelijke ondersteuning introduceert WM Advies haar Support Abonnement "Procesdenken staat gelijk aan klantdenken"  Bekijk hier wat wij binnen ons Support Abonnement voor u betekenen en neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking. 


Content Abonnement

Goed geschreven en vormgegeven content is van cruciaal belang bij het bereiken van organisatiedoelstellingen. Om de wens in te vullen naar snelle en tijdelijke ondersteuning binnen content management introduceert WM Advies haar Content Abonnement. U wilt uw bedrijf of produkt immers de "Top of Mind" status meegeven binnen social media en u zo blijven onderscheiden voor interessante prospects of uw bestaande relaties op de hoogte houden van uw vernieuwingen.

Meer informatie...

Hoe vaak horen we niet de oneliner "Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst" Waarom dan blijven hangen in oude denk- en werkpatronen?; stelt WM Advies. 


Wij bestaan uit een team met meer dan 20 jaar ervaring binnen retail, facility, hospitality, zorg en vastgoed. Werken doen wij volgens onze "hands-on spijkerbroeken mentaliteit"  En wanneer nodig dragen we een stropdas.
Wilt u middels franchise, masterfranchise, micro ondernemerschap of andere processen expanderen? Vooruitstrevende beleving is één van onze speerpunten binnen onze werkwijze.Over crisis kunnen we het al een tijd niet meer hebben. Wij van WM Advies noemen dit de nieuwe economie. Het nieuwe klimaat. Een tijd waarin we zullen moeten zoeken naar innovatieve invullingen van bestaande concepten en aangepaste werkwijzen en processen binnen verschillende branches. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ondervinden wat wij voor ú kunnen betekenen.Procesmanagement harder nodig dan ooit

Veel processen gaan op de automatische piloot, duren te lang of haperen te vaak. De procesinrichting laat te wensen over wanneer u ziet dat:

  • de doorlooptijden te wensen over laten en er nog te veel verspilling plaatsvindt
  • een te grote mate van controle nodig is om de gewenste resultaten te behalen
  • hoge werkvoorraden en buffers nodig zijn om het gewenst serviceniveau te behalen
  • veel uitzonderingen en speciale gevallen zijn die de procesflow verstoren

Processen staan niet op zichzelf. Ze moeten de organisatiestrategie maximaal ondersteunen en goed bestuurbaar houden. Bovendien zal de klantbehoefte leidend moeten zijn bij de inrichting. Al met al genoeg aspecten om rekening mee te houden en dat maakt procesmanagement complex en hierdoor kunnen dit soort trajecten soms taai aanvoelen. Laat ons met onze jarenlange expertise u dit uit handen nemen en uw procesarchitectuur op de juiste manier kaderen zodat u zich bezig kunt houden met de doorlopende dagelijkse bedrijfsvoeringen.